top of page

Acerca de

Petra and Ton Wijnen

Na vele jaren Portugal te hebben bezocht met ons gezin, zijn wij in 2006 naar El Pajarero, gelegen nabij Malaga, gegaan als een van de eerste gasten van Klaas en Jan. Ruim 3 jaar hebben wij elke vakantie Klaas en Jan bezocht. faciliteiten die El Pajarero ons kon bieden, zoals een groot zwembad, een bioscoop, een fitnesscentrum en twee geweldige honden, Midas en Nena. Ze gingen vele malen met de honden de berg van Bentomiz op voor een flinke wandeling/klim.

 

Vervolgens kochten we in 2008 onze eigen villa, Villa Vinos, aan de overkant van een andere heuvel in de buurt van Arenas. Jarenlang hebben wij samen met ons gezin genoten van de luxe en het uitzicht van deze schitterende villa. Maar vanaf 2019 zijn we in gesprek gegaan met Klaas en Jan om de mogelijkheid te bespreken om El Pajarero over te nemen. We waren het erover eens dat 2023 het jaar zou zijn om van eigenaar te wisselen.

 

Wat persoonlijke info: we wonen in Almelo, Nederland, zijn getrouwd in 1996 en we hebben drie zonen, Lars, Tomas en Jesper.

 

Naast de drie zonen hebben we een hond genaamd Tommy en een kat genaamd Binkie.

bottom of page