El Pajarero,  over ons

Uw vakantiebestemming aan de Costa del Sol

Laten we ons eerst even voorstellen, wij zijn Jan Hoekstra en Klaas Pals.

 

Toen wij in 2003 op zoek waren naar een stuk grond, om een huis voor onszelf te bouwen, liepen we tegen deze unieke plek aan.

Het fundament van het huis was al aanwezig en met de nodige aanpassingen zijn we in 2007 begonnen om het af te bouwen. Aangezien het voor ons tweeën veel te groot was, besloten we om de rechtervleugel van de villa geschikt te maken als onderkomen voor onze familie en vrienden.

De naam van de villa was al snel gevonden, ¨villa El Pajarero¨ (de bonte vogel), genoemd naar het beeld dat we hebben geplaatst voor het huis en wat is gemaakt door de glaskunstenaar Antoon van Wijk.

Al gauw kregen we vragen van derden of ze deze ruimtes ook mochten gebruiken. Wij vonden eigenlijk wel dat meer mensen zouden moeten kunnen genieten van deze unieke plek met zijn geweldige uitzicht.

Met dit uitgangspunt was de start van vrienden van El Pajarero een feit.. 

We zijn trots op de inmiddels vele positieve reacties op de diverse beoordeling sites. Veel van onze vrienden zien wij dan ook regelmatig in Spanje terugkomen..

Met enthousiasme en toewijding zorgen wij er voor dat jullie een onvergetelijke vakantie zullen hebben. Wij heten jullie van harte welkom.

 

De rechtervleugel van Villa El Pajarero beschikt over een modern ingericht appartement die ruimte biedt aan 6 personen.

In de linkervleugel van villa El Pajarero een tweetal smaakvol ingerichte kamers met eigen ontbijtterras. 

  

Er is een open buitenkeuken met alle voorzieningen en BBQ waar onze gasten hun eigen maaltijd kunnen bereiden 

Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze muziek- filmkamer en van de paarden in de manege.

telefonisch reserveren
0034 610633493